أولا المقادير الواجب وجودها
- قالب زبدة صغير
- نشا الطعام ملعقة صغيرة
- صويا صوص بمقدار ملعقة صغيرة
- بصل مفروم بعدد حبة
- صدر دجاج يتم تقطيعه ليصبح ناعم
- مكعب مرقة الدجاج ماجي
طريقة التحضير لعمل الصوص بوتيتو
- نقلب البصل والزبدة ويتم تقليبهم حتى يذبل البصل
- نضع صدر الدجاج الناعم مع الزبدة والبصل حتى يستوي الدجاج
- نضع الصويا صوص ومكعب الماجي فوقهم
- نعمل على تذويب النشا في كأس من الماء ثم نضيفه الى المواد اعلاه
- ننتظر قليلا حتى نقدم صوص الماش بيتوتو ساخنا
فيديوهات منوعة لطريقة تحضير الصوص بوتيتو
شاهد الطريقة الثانية لتحضير صوص بوتيتو - potato sous
how to make potato sauce
Ingredients
Butter a small template
Food starch teaspoon
Soy sauce by teaspoon
Minced onion number Pill
Chicken breast is cut into fine
Cubic ® Chicken Bouillon
How to prepare
Move the onions and butter and process is stirring until the onion wilts
Keep chicken breast with butter and cook the onion until the chicken breast is well
Keep soy sauce and Cubic ® Chicken Bouillon amounts above the previous
Working to dissolve the starch in a glass of water and then add it to the above materials